dimarts, 6 de desembre del 2011

El Moto Club Impala a l’Auto Retro


Doncs sí, avui toca parlar d’Impales. I seré breu perquè segur que ben aviat a MontesaDNA hi trobeu una crònica d’allò més acurada.
En motiu del 50è aniversari que celebrarà la Impala el 2012, el Moto Club s’ha posat de gala i ha montat un fantàstic stand (fet a base de cartró i troquelado digital) a la Fira de l’Auto Retro celebrada a Montjuïc aquest cap de setmana de pont.


El dia estrella va ser diumenge: Trobada de més d’un centenar d’Impales a Montjuïc,
esmorzar com cal, la volta d’honor al que en el seu dia va ser el Circuit de les 24 hores de Montjuïc, per acabar entrant per la porta gran a la Fira i poder gaudir de l’espectacle.


Espectacle encapçalat per una vintena d’Impales impecables exposades, per seguir barrejant-te, sense ni adonar-te’n, amb personatges  il·lustres   de Montesa, palpant l’essència de Leopoldo Milà o del meu avi mateix,Pere Permanyer, o veient l’alegria dels germans Sirera, del JM Busquets, o d’un dels qui va tenir la sort de creuar l’Àfrica ara fa 50 anys a sobre d’una Impala, en l’anomenada Operación Impala, com el Manolo Maristany.

És per tot això, per tota la gent que se sent orgullosa i partícep d’aquesta marca i també d’aquest model, que tenim la sort de poder dir que Montesa continua VIVA.

2 comentaris:

manel ha dit...

tard, ho sé, vaig tard. La del miralllllllll es de concurs, potser no de tècnica fotogràfica però si de contingut, podria ser la portada d'un llibre. en dos paraules im-pressionant.

Sus ha dit...

Jaja Manel, gràcies!