divendres, 30 de març del 2012

Primera sortida a la Costa Brava


El cap de setmana passat ens vam deixar perdre amb el Jordi per Palamós, a investigar aquests paratges que he llegit a tants i tants blogs, però que malauradament no tinc al costat de casa. Per tant, és ideal tenir un amic que et diu que té ganes d’anar a fer fotos amb tu, i poder-lo enredar portant-lo a llocs on sola fa més mandra anar.

24-105,, f 5,6,, 30 seg,, big stopper

Diguéssim que tampoc vam arribar massa d’hora, pel que aquelles platgetes que s’intueixen perfectes per ser fotografiades a primera hora del matí, no ho són tant a última hora de la tarda, així que vam aparcar a cala Castell i vam caminar una mica (tampoc massa), veient des de la distància la Foradada i baixant finalment a un destí rocós.

24-105,, f5,6,, 1/50

Fins que se’ns va fer de nit. No hi havia lluna, situació perfecta per fotografiar els estels, sempre i quan el cel sigui serè i la contaminació lumínica no sigui abundant, factors que no es complien. Així que vam decidir fer les típiques fotos a 30 segons sense bellugar-nos, fotos gracioses però gairebé mai aprofitables…

24-105 a 24mm,, f4,, 30 seg,, ISO 800,, llanterna

 Fins que va arribar l’hora d’anar-nos a zampar una bona fideuà!