divendres, 28 d’octubre del 2011

Localitzacions


Una de les coses que tinc ganes de fer és conèixer nous llocs macos per anar-hi a fer fotos. Tendeixo a la comoditat, a anar a llocs que ja conec, o a llocs que impliquen poca mobilitat. Els motius poden ser diversos:
-la mandra a la decepció: agafar el cotxe, fer quilòmetres, no trobar el lloc esperat, i que a sobre no et surti cap foto.
-la mandra a la soletat: m’he de buscar amics amb qui pugui compartir aquesta afició, perquè anar-hi amb algú a qui ni li va ni li vé, pot ser una experiènca tan pesada per ell com per una servidora!
-la mandra al fred: quan arriba l’hivern tot es complica, si bé és cert que és quan els cels deixen de tenir aquella calitja…
Em sembla que si vull tenir una mica de disciplina, hauré de deixar totes aquestes mandres aparcades… si bé és cert que provar de fer alguna foto des del jardí de Viladrau al tornar de festa a les tantes tampoc no dóna tan mal resultat!

5 comentaris:

paula ha dit...

brutal la foto! susi em fa molta ilu seguir el teu blog!!!

Xavier ha dit...

Molt guapa la foto! Sembla que la festa segueixi darrere les muntanyes mentres tu anaves a dormir... com l'has feta? perquè els arbres surten quiets però les estrelles una mica mogudes

Ana pis ha dit...

sembla un quadre Sus, què xula!

Anònim ha dit...

Carai!
Aixo es veu desde Viladrau a les tantes del mati?
Doncs segueix informant graficament dels misteris que es poden trobar a aquestes hores i aixi els que tenim la vida nocturna mes limitada tambe ho podrem anar disfrutant.
Molt xulo aquest blog.
Quan vulguis et presto als nens de models, els hi podries fer fotos en blanc i negre, no? Com ho portes?
Records,
Maco

Sus ha dit...

La foto la vaig fer amb trípode i crec que era a una velocitat d'uns 30 seg, per això els núvols i les estrelles surten mogudes.
Maco, quan se't curi la pneumonia us faré les fotos que volgueu, recupera't!