dimecres, 26 d’octubre del 2011

Ja tinc blog!


Doncs sí, finalment m’he decidit. M’ha costat molt perquè per mantenir això viu caldrà dedicació, però em fa molta il·lusió estrenar un blog fotogràfic i espero tenir el temps necessari per anar-lo actualitzant.
La fotografia sempre m’ha agradat molt, però no ha sigut fins fa ben poc que he decidit posar-m’hi una mica en sèrio, primer llegint bastant sobre el tema, documentant-me, instruïnt-me a través d’una iniciativa fantàstica com és un año de fotografía”, seguint blogs de fotògrafs i aficionats, deixant-me els calers amb material fotogràfic que espero que em duri dècades, i finalment imposant-me la disciplina de sortir de tant en tant a fer una mica de treball de camp.
Com a foto de presentació, doncs, us en deixo una del meu primer (i de moment únic, espero que en vinguin més!) curs fotogràfic amb l’Oriol Alamany, el passat mes de maig al Cap de Creus.


5 comentaris:

Anònim ha dit...

Grandíssima idea Sus, ara no defalleixis!!
Ara, no tens pensat posar-hi una petita mosca a aquestes mega fotos? Rotllo copyright... no?

N'espero una d'Osseja.

Aitor.

Anònim ha dit...

Ja tens una altra seguidora incondicional del teu nou bloc! Em sembla xulíssim! He trobat a faltar, però, alguna foto de la índia... perquè encara que no tinguéssis reflex, ni canons, ni el nou format que acabes de descobrir (no me'n recordo de les sigles)també vas fer fotos molt xules!
A vegades la creativitat i la imaginació és més important que la tècnica!

Cris.

Sus ha dit...

Aitor, sí, hi volia posar una firma petiteta, però amb el Lightroom que tinc no me n'he sortit. Sé que es pot fer amb photoshop però com que no el domino em va fer mandra posar-m'hi... Però algun dia ho faré!
Cris, justament la meva primera reflex me la vaig comprar per anar a la Índia!!!! Sí que eren digitals les fotos, ja en penjaré alguna, gràcies per la donar-me la idea!

Jaume Domínguez ha dit...

Ei Susanna !,
Benvinguda al mon blogger i gràcies per compartir aquestes magnífiques fotos.
Fins aviat.

Anònim ha dit...

Hola Sus!
Està mooolt bé el blog! jo soc mig addicta a mirar blogs jeje i pels que no dominem la terminologia tècnica, millor ens poses explicació gràfica, mai millor dit :)
Al Noel li agrada molt la fotografia també, li passaré que segur li agrada!
Avanti!! ja m'aniré passant! Ens veiem aviat! Petons, Ona